Praktisch en Contact

Voor contact is het het handigst als je het contactformulier invult. Dit kan voor informatie, advies of om een afspraak te maken. Als je je gegevens invult, word je in principe binnen twee werkdagen teruggebeld of desgewenst teruggemaild.

LET OP: IN VERBAND MET HET GROOT AANTAL AANMELDINGEN NEEM IK          TOT EIND JULI 2024 GEEN NIEUWE KLANTEN AAN.                                                          Je  kunt wel contact opnemen zodat we kunnen kijken of het zinvol voor je is        om op de wachtlijst te komen. 

  Psymotus is gevestigd in:

  Gezondheidscentrum ‘t Wheemhuus
  Burgemeester Tonckensstraat 4
  7921 KC Zuidwolde

  Parkeren bij ’t Wheemhuus is mogelijk. Mochten de parkeerplaatsen vol zijn, dan zijn er diverse andere mogelijkheden. Let op: er mag niet geparkeerd worden op het terrein van appartementencomplex de Wheemhoeve.

   

   

  De wandeltherapie start niet vanuit ’t Wheemhuus. We wandelen in principe in het gebied Takkenhoogte-Meeuwenveen en in het Echtenerzand.

  KvK: 87958740
  AGB-code persoonlijk: 94008630
  AGB-code praktijk: 94067237
  BIG-nummer: 59911272625

  Vanzelfsprekend zal ik zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en me houden aan de geheimhoudingsplicht. De privacyregels zoals ik die volg zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het gehele document is te lezen door op de betreffende term in de afbeelding onderin te klikken.

  Ook is er volgens wet en regelgeving een eigen kwaliteitsstatuut op basis van het Landelijk Kwaliteitsstatuut GGZ verplicht. Binnen Psymotus wordt daaraan voldaan – zie desgewenst het Kwaliteitsstatuut via de term in de footer.